Desna obala Bojane na udaru nelegalne gradnje

Javno preduzeće "Morsko dobro" prijavilo je nelegalnu gradnju na desnoj obali rijeke Bojane.


"Izvršenim obilaskom prostora na teritoriji opštine Ulcinj, na desnoj obali rijeke Bojane, konstatovane su nepravilnosti - gradnja bez odobrenja, i to postavljanjem daščane platforme na drvenim šipovima površine cca. 30 m2.


Platforma je izgrađena na lokaciji na kojoj je Izmjenama i dopunama Programa br. 101-10/350 od 30. 04. 2019. godine u zoni morskog dobra za opštinu Ulcinj planirano postavljanje kalimere (označene brojem K04D), a predmetna lokacija se nalazi izmedju lokacija broj D361 i D362", navodi se u prijavi.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja