Nova sala za fizičko SMŠ " Danilo Kiš" i vrtić u Dubovici

Programom uređenja prostora opštine Budva ove godine predviđeno je da se izgradi nova sala za fizičko SMŠ "Danilo Kiš", kao i vrtić u Dubovici. Upravo ovim dvijema stavkama dopunjen je proram uređenja prostora na zahtjev Crnogorske, što je većinom glasova prihvatio lokalni parlament.

Za gradnju nove sale za fizičko, pored srednje škole, Programom je izdvojeno 325 hiljada eura, dok za izgradnju novog vrtića 1.105.000 eura. ovim bis e svakako riješio dugogodišnji probppem nedostatka sale za fizičko ove srednjoškoslek ustanove, a takođe gradnjom novog vrtića, relčaksirale bi se i onako prebukirane predškolske ustanove.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja