Obavještenje o korišćenju Omladinskog kluba Budva

Sekretarijat za društvene djelatnosti obavještava mlade uzrasta od 15-30 godina, organe lokalne uprave, organe državne uprave, nevladine organizacije, studenske i učeničke parlamente i druga pravna lica koja se bave omladinskim radom, da Omladinski klub Opštine Budva mogu koristiti bez naknade radnim danima u terminu od 12-20 časova, radi održavanja radionica, seminara, edukacija, sastanaka i slično, koje se organizuju u cilju podsticanja i unapređenja razvoja omladinske politike, omladinskog rada, praćenja i evaluacije lokalnog akcionog plana za mlade, jačanja saradnje i unapređenja položaja mladih i sprovođenja omladinskih aktivnosti.


U cilju dostupnosti svim mladima, organizovane aktivnosti treba da budu besplatne.

Sekretarijat za društvene djelatnosti odobrava korišćenje Omladinskog kluba prema redosljedu podnošenja zahtjeva i slobodnim terminima, a u skladu sa kapacitetom i tehničkim mogućnostima prostora Omladinskog kluba.

Zahtjev za korišćenje Omladinskog kluba podnosi se Sekretarijatu za društvene djelatnosti u pisanoj formi na e-mil adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili neposredno predajom zahtjeva na šalter Građanskog biroa Opštine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj 078119688 ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja