Za izvršnu službu Komunalne policije 100.000 eura

Opština Budva raspisala je javni poziv za izbor izvršne službe koja će biti angažovana za potrebe Komunalne policije i inspekcije. za ovu javnu nabavku izdvojeno je stotinu hiljada eura.

"Predmet javne nabavke je pružanje usluga izvršne službe na uklanjanju privremenih objekata tipa: otvoreni šank, kiosk, montažne konstrukcije, pano, tezga, prodajni punkt, metalni kavez i slično, koje podrazumijeva mašinsko ili ručno rušenje privremenog objekta, otpajanje od svih instalacija, rezanje i odvajanje od podloge sa utovarom i transportom na deponiju ili drugo određeno mjesto", navodi se u tenderu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja