Budva na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće samostalno destinaciju na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se ove godine održava od 20. do 23. februara, pod sloganom “Put pod noge”.

Na prostoru od 105 kvadrata u hali 1 beogradskog sajma, pored predstavnika Turističke organizacije, biće prisutni i predstavnici lokalne samouprave i turističke privrede (Villa Geba/Sv.Stefan, hotel “Melia”/Petrovac , hotel “Park”/Budva, hotel “WGrand”/Petrovac, hotel “Pozzo”/Budva, hotel “Aleksandar”/Rafailovići i TA “Explorer Montenegro”).

Tokom četiri dana trajanja Sajma turizma u Beogradu, svi pratioci Facebook i Instagram stranice TO Budva (budva.travel) biće u prilici da učestvuju u bogatoj nagradnoj igri koji su pripremili predstavnici TOB-a u saradnji sa turističkom privredom grada.

Aranžmane u hotelima poklonili su: Villa “Geba”, hotel “Splendid”, Hotel “Aleksandar” u Rafailovićima, hotel “Falkensteiner” Montenegro, hotel “WGrand”, hotel “Tre Canne”, hotel “Budva”, hotel “Park”, hotel “Obala”.

Srećnim dobitnicima večere u svojim objektima poklanjaju restorani: “Porto”, “Obala”, “Jadran”, “Zeleni gaj” i “Tropico”.

Besplatne komplete karata za 6. Sea Dance koji će se održati od 28. do 30. avgusta poklanja Exit fondacija, a mnogobrojni pratioci društvenih mreža dobiće i besplatne ulaznice za Aqua park u Budvi.

Budva će i ove godine turistima iz Srbije, koji zauzimaju drugo mjesto u ukupnom broju dolazaka i noćenja, predstaviti sve svoje potencijale – prirodne ljepote, plaže, istorijske spomenike, događaje iz oblasti kulture, zabavne manifestacije, gastronomsku ponudu, ali i preko 130 hotela sa 17.300 ležajeva, od kojih je više od polovine sa 4 i 5 zvjezdica, ali i privatni smještaj u apartmanima, kućama i vilama.

Turistička organizacija opštine Budva u Beogradu će prvi put promovisati kataloge aktivnog odmora, plaža i privatnog smještaja, a na led ekranima moderno dizajniranog štanda brojni posjetioci će imati priliku da vide i nove video materijale.

Prvog dana nastupa, u četvrtak, 20. februara u 13 sati, na prostoru TO Budve, biće organizovan koktel za prijatelje i predstavnike medija, a atmosferu će primorskim pjesmama uljepšati ansambl “Kult” iz Beograda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti