Obavještenje za poreske obveznike sa teritorije opštine Budva

Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Budva, kao organ nadležan za utvrđivanje, naplatu i kontrolu lokalnih javnih prihoda, obavještava sve poreske obveznike sa teritorije Opštine Budva, da će saglasno članu 87 Zakona o upravnom postupku, vršiti dostavljanje javnim objavljivanjem rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnosti za 2019. godinu od 02.03.2020. godine.

Budući da dostavljanje rješenja nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84 i 85 Zakona o upravnom postupku (lično ili posredno), Uprava lokalnih javnih prihoda, vrši dostavljanje istih, javnim objavljivanjem na internet stranici Opštine Budva.

 

Nakon što istekne rok od deset dana od dana objavljivanja poreskih rješenja, smatra se da je poresko rješenje uručeno vlasniku.

Poreski obveznici mogu pretragom na zvaničnoj stranici Opština Budva/Uprava lokalnih javnih prihoda/Javno oglašavanje poreskih rješenja/ u odjeljku “javno oglašavanje poreskih rješenja za 2019.godinu”, pronaći svoje rješenje koje je u pdf formatu.


U poreskim rješenjima nijesu naznačeni matični brojevi vlasnika nepokretnosti, niti njihove adrese.

Neposredan uvid u obrazloženje rješenja može se izvršiti u Upravi lokalnih javnih prihoda, Trg sunca br.3., kojom prilikom poreskom obvezniku se na njegov zahtjev može predati primjerak rješenja sa obrazloženjem.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja