​Obavještenje za javnost Morskog dobra o radovima na Svetom Stefanu

Komunalna inspekcija opštine Budva je izvršila pregled oštećenja i zapisnikom broj UPIN-09-714/20 od 24.02.2020. godine naložila da se izvrši sanacija obrušenog zida na pješačkoj stazi i nasipu na krajnjem istočnom dijelu plaže Sv. Stefan. Navedena škarpa i plato su oštećeni tokom nevremena u oktobru 2019. godine, o čemu je ovo Javno preduzeće ranije sačinilo službenu zabilješku.


U vezi navedenih oštećenja Javnom preduzeću se 27.02.2020. godine se obratio i vlasnik objekata u neposrednom zaleđu plaže sazahtjevom da o svom trošku sanira predmetna oštećenja, jer ista ugrožavaju bezbjednost staze i objekata iznad kupališta plaže 21F.

Posupajući po prijavi građana, kontrolori morskog dobra su 02.03.2020. kostatovali da su na krajnjem istočnom dijelu svetostefanske plaže, tokom vikenda izvedeni radovi na mašinskom rušenju dijela oštećene betonske škarpe i u postupku je utvrđivanje načina na koji će se dalje postupiti po nalogu Komunalne inspekcije opštine Budva

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja