Uređuju pločnik ispred Staroga grada

Opština Budva raspisala je tender za izbor najpovoljnije ponude za izvođenje radova na sanaciji oštećenja na pločniku platoa ispred Starog grada.

Opredijeljeno je 29 hiljada eura . Mjesna zajednica Stari grada insistirala je da se izvrši uređenje platoa i zamjena oštećenih kamenih ploča.

 

Podsjećamo , lokalna uprava namjerava da sprovede i drugu fazu čišćenja starogradskih bedema, čime se privodi kraju uređenej ovog kuturno- istorijskog spomenika.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja