Carević obećao da će riješiti problem grijanja u OŠ ”Mirko Srzentić”

Nakon što je iz medija predsjednik Opštine Budva Marko Carević saznao za problem, nedostatak sredstava za grijanje prostorija u Osnovnoj školi “Mirko Srzentić” u Petrovcu, odmah po saznanju iskazao je spremnost da Opština Budva reaguje i snosi troškove nabavke sredstava, kako bi se stekli neophodni uslovi i nastava u osnovnoj školi mogla nesmetano odvijati.

Kako Opština Budva niije znala da postoji ovaj problem, nakon neposrednog telefonskog razgovora, sa g. Miodragom Šćepanovićem, direktorom O.Š. “Mirko Srzentić” biće isporučena određena količina lož ulja, kako bi u narednom periodu naši osnovci u Petrovcu imali adekvatne uslove za obrazovanje.

Ovim putem apelujemo Ministarstvo prosvjete da se aktivnije i pravovremeno uključi u stvaranje neophodnih uslova za obrazovanje naše djece, a Opština Budva će uvijek učiniti sve što je u našoj moći da pruži podršku našim najmlađim sugrađanima u obrazovanju i stvaranju boljih uslova za rad i život svih naših građana.

 

VEZANO: Nastava u petrovačkoj školi odvija se u hladnim učionicama

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja