Odložen Career Day - Hotelska grupa "Budvanska rivijera"

Hotelska grupa Budvanska rivijera iz tehničkih razloga odlaže održavanje Career Day-a, koji je planiran za subotu 14. marta na recepciji TN “Slovenska plaža” u periodu od 11 do 14 časova.

Svi kandidati koji žele da apliciraju za zaposlenje u najvećoj crnogorskoj hotelskoj grupacijii, svoje radne biografije mogu poslati na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili ih lično predati kadrovskoj službi kompanije, nakon čega će biti organizovani intervjui za posao.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja