Obavještenje Mediteran reklama za stranke povodom mjera za virus

Mediteran Reklame doo Budva su na svom web sajtu objavile preporuku za stranke koju prenosimo u nastavku:

"U skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti i Instituta za Javno zdravlje Crne Gore apelujemo na stranke da od danas 16.03.2020 godine sve svoje zahtjeve dostavljaju posredno putem telefonske linije +382 33 458 631 ili mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ovim putem molimo stranke i zainteresovane gradjane da se pridržavaju donijetih mjera i preporučujemo da se o svojim zahtjevima informišu putem naznačene telefonske linije i/ili e-mail adrese."

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja