Budvanski srednjoškolcima omogućeno elektronsko učenje

U cilju održavanja kontinuiteta obrazovanog programa u mogućoj mjeri i u skladu sa preporukama Vlade Crne Gore, JU Srednja mješovita škoka "Danilo Kiš" Budva omogućiće održavanje kontinuiranog učenja putem elektronske platforme. To je saopštio direktor srednje škole Ivan Ivanović.


“Naime, škola već nekoliko godina ima platformu za elektronsko učenje koja se nalazi na adresi www.e-ucionica.smsdanilokis.me. Dio profesora i veći dio učenika koristi ovu platformu već 5 godina. Za profesore i učenike koji do sada nijesu koristili ovu platformu tokom narednih dana otvoriće se korisnički nalozi i napraviće se uputstva kako se platforma koristi. Na taj način profesori mogu postavljati materijale u elektronskoj formi, video materijale, zadavati testove i domaće zadatke prateći prisustvo učenika. Potrudićemo se da na ovaj način omogućimo potreban način komunikacije sa učenicima i nastavak obrazovnog programa do nastavka redovne nastave. Profesori će komunicirati sa učenicima preko platforme slanjem obavještenja ,poruka, foruma, chata”, kazao je Ivanović.
On je naglasito da se ovo ne odnosi na plan nadoknade nastave,već da je samo riječ o podršci kontinuiranom učenju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja