JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore donira 20.000,00 € za borbu protiv korona virusa

Poštujući inicijativu i poziv Vlade Crne Gore, kao i naporekoje preduzima na suzbijanju širenja korona virusa COVID19 u Crnoj Gori, rukovodsvo JP za upravljanje morskim dobromCrne Gore je donijelo odluku da donira 20.000,00 euraNacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznihbolesti.


Novčana sredstva su opredjeljena, shodno odluci Nacionalnogkoordinacionog tima za nabavku neophodne medicinskeoprem, liječenje i pomoć građana Crne Gore u novonastalojzdravstvenoj krizi izazavanoj globalnom pandemijom korona virusa.


Ovu priliku koristimo i da apelujemo na sve naše korisnike ipartnere da poštuju preventivne mjere Vlade Crne Gore, pokažu ličnu odgovornost prema sebi i najbližima, a time iprema cijelom društvu. Samo ujedinjeni, zajedničkim iodgovornim djelovanjem možemo spriječiti dalje širenjekorona virusa u Crnoj Gori.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja