Hotel Beograd u Bečićima ne može biti karantin

 

Vlada Crne Gore saopštila je da hotel “Beograd“ u Bečićima nije predložen i ne može biti karantin za građane kojima zdravstvene vlasti izriču mjeru izolacije.

"Opštine, odnosno jedinice lokalne samouprave, ne odlučuju koji će objekat biti proglašem karantinom. To je nadleženost Vlade na predlog Ministarstva zdravlja", pojašnjeno je iz Vlade.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović saopštio je da na predlog Opštine Budva, predsjednik Srbije Aleksandar Vučic donio odluku da se hotel Beograd u Bečićima ustupi i stavi na raspolaganje budvanskoj upravi za privremeni karantin. Gradonačelnik Budve Marko Carević zahvalio se predsjedniku Srbije i nazvao to bratskim potezom.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja