IJZCG: Pozitivan nalaz na koronavirus kod 13 osoba

Upravo je završena još jedna grupa analiza. Danas je ukupno testirano 75 osoba a pozitivan nalaz je otkriven kod njih 13. Saopšteno je upravo iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore ( IJZCG)

Nakon poslednje objave u 18:00 časova pozitivan rezultat je otkriven ljekara iz Bara kao i dvije pacijentkinje između kojih za sada ne postoji epidemiološka međusobna povezanost. Pozitivna je i grupa od 4 oboljela za koje postoji jasna epidemiološka povezanost sa ranijim slučajevima.

Grupi ljekara i medicinskih radnika Opšte bolnice u Baru određena je mjera kućne izolacije jer su bili u kontaktu sa osoboma inficiranim #COVID19.

Građani ne treba da brinu, Urgentni centar i OB #Bar nastavljaju da rade u punom kapacitetu.

 

Trenutno u Crnoj Gori imamo 82 inficirana novim koronavirusom.

Tuzi: 31

Podgorica: 27

Bar: 6

Andrijevica: 6

Herceg Novi: 4

Budva: 4

Ulcinj: 3

Danilovgrad: 1

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja