Dobrodošli na chat bot Opštine Budva

Opstina aktivirala servis kao pomoć građanima i privredi u toku epidemije:

"Kako bismo spriječili širenje korona virusa, molimo sve građane i korisnike usluga Opštine Budva da zahtjeve i upite prema jedinici lokalne samouprave podnose elektronski ili putem telefona.

U nastavku možete pronaći telefonske i mail kontakte svih organa lokalne samouprave i uprave, postaviti pitanje operateru i saznati najvažnije informacije u vezi ostvarivanja Vaših prava, za vrijeme trajanja privremnih mjera Vlade Crne Gore.

Štiteći sebe, štitimo druge.

Ostanite zdravi" stoji u poruci koju su na Viber dobili brojni korisnici, potpisanu od strane Sekretarijata za lokalnu samoupravu Opštine Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja