Print this page

Obavještenje za privredna društva, preduzetnike i zaposlena lica koja obavljaju auto- taksi prevoz na teritoriji opštine Budva

Sekretarijat za privredu, kao nadležan organ lokalne samouprave, koji vrši poslove obrade i donošenja rješenja o izdavanju licenci, izvoda licenci i taksi legitimacija za obavljanje javnog prevoza u unutrašnjem drumskom saobraćaju , obavještava privredna društava, preduzetnike i zaposlena lica koja obavljaju auto–taksi prevoz na teritoriji opštine Budva, da je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Ministarstvo zdravlja donijelo Naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog korona virusa (“Službeni list CG” br. 30/20 od 07.04.2020. god.), kojom je u u članu 1, stav 1, alineja 3 definisano da:

“Licence, izvodi licenci i druga dokumenta za javni prevoz putnika i tereta u međunarodnom, unutrašnjem i unutrašnjem lokalnom drumskom saobraćaju, a kojima je istekao rok važenja, smatraju se važećim do 30. juna 2020. godine”.

PODIJELI