Opština Budva dijeli zaštitne maske građanima

Odlukom predsjednika Opštine Marka Carevića, Opština Budva nabavila je petnaest hiljada zaštitnih maski za sve građane koji žive i borave na području opštine Budva.

Maske će biti podijeljene sjutra između 9 i 14h na sljedećim lokacijama:

 

Petrovac - ispred Volija,
Pržno - ispred prostorija Mjesne zajednice,
Podkošljun, Dubovica, Bečiči i Mainska - kod prodavnica “Mega marketa” u ovim naseljima,
Lastva - kod Pošte i ispred TQ plaze.

 

U cilju otklanjanja opasnosti od ugrožavanja zdravlja i života građana izazvanih korona virusom i proglašenjem epidemije u Crnoj Gori, a imajući u vidu da na tržištu postoje određene vrste roba koje su deficitarne i do kojih naši sugrađani ne mogu doći, a posebno cijeneći ekonomski momenat, Opština Budva odlučila je da za potrebe svih građana koji žive i borave na teritoriji opštine Budva nabavi određenu količinu zaštitnih maski i podijeli građanima kako bi doprinela očuvanju njihovog zdravlja i sprečila dalje širenje virusa.

Apelujemo na solidarnost naših sugrađana i u ovoj situaciji, što znači da uzimaju samo neophodan broj maski i da prvenstvo daju građanima koji do sada nisu bili u prilici da ih nabave. Takođe, podsjećamo građane da i dalje postoji opasnost od širenja ovog virusa te da je, pored nošenja maski u zatvorenim prostorijama, neophodno pridržavati se i dalje dosljedno mjera koje je donijelo NKT.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja