Renomirani budvanski fotograf poklonio promotivni spot svom gradu

„Početak maja je uvijek rezervisan za Abrum koji najavljuje karneval, a karnevalom tradicionalno počinje ljetnja turistička sezona. Ove godine malo kasnimo. Sačuvajmo ono što imamo i sve će se nadoknaditi vremenom. U to ime mom gradu na poklon jedan spot koji sam snimio poslednjih 7 dana aprila. Malo društveno korisnog rada je uvijek dobro za zajednicu.“ – napisao je na svom Facebook profilu Slaven Vilus, renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, poslednju deceniju i vlasnik portala montenegro360.me objavljujući promotivni video „Budva 2020“.

Nevjerovatna priroda Budve u proljeće, ali i spomenici kulture, arheološko blago, atraktivna i dosad neotkrivena mjesta, starogradske ulice, autohtona sela, duhovna utočišta, netaknuta pješčana obala i prozirno azurno more – sve je to pronašlo svoje „mjesto“ u čarobnih 60 sekundi.

„Nije se mogao zamisliti ljepši način za početak promotivne kampanje. Veoma smo zahvalni i dirnuti lijepim gestom Slavena Vilusa, fotografa i snimatelja sa kojim smo i sarađivali prethodnih godina u brojnim kampanjama. Slaven je već dugo poznat u Crnoj Gori i regionu po svojim izuzetnim fotografijama i video kadrovima, ali se u ovom spotu osjeća i dodatna emocija i privrženost rodnom gradu, što Budvu predstavlja u jednom novom svjetlu. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da je spot sniman poslednjih dana aprila, kada je naša obala bila „netaknuta“ vjerujemo da dugo nećemo biti u prilici da ponovimo ovako lijepe kadrove.“ – saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Promotivni spot „Budva 2020“ već je „zaživio“ na društvenim mrežama, a Slaven Vilus je ujedno i autor muzike, možete ga pogledati na link-u ispod.

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja