U sudaru glisera i barke, jedna osoba je smrtno stradala

DAnas se desila nezgoda u Budvanskom akvatoriju, kada je gliser naletio na barku i usmrtio jednu žensku osobu

Ulazak u Crnu Goru zabranjen iz Srbije, Rusije, Moldavije i Sjeverne Makedonije

Vlada na Tviteru objavila mapu Evrope na kojoj je prikazano iz kojih država i kako se može ući u Crnu Goru

Dijele našu sudbinu: Muke u turizmu BiH

Hotelska grupacija Evrope saopštila je da bilježi milionske gubitke i da su sve rezervacije otkazane do 2021. godine zbog pandemije koronavirusa.

Evropska unija donirala još 10 000 maski Crnoj Gori

Evropska unija donirala je Crnoj Gori dodatnih 10 000 maski, kroz rescEU komponentu Mehanizma EU za civilnu zaštitu. U okviru istog kontigenta pomoći, maske su dobile i Srbija, Sjeverna Makedonija i Hrvatska.

Za ulazak u Sjevernu Makedoniju negativan PCR test

Državljani Crne Gore, Srbije, BiH i Kosova od danas, kako prenosi agencija BETA, će za ulazak u Sjevernu Makedoniju morati da imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata. To je odluka tamošnje vlade.

Pametna klupa ispred Starog grada u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva, u neposrednoj blizini Starog grada, postavila je „pametnu klupu“ za punjenje mobilnih uređaja sa besplatnim internetom i senzorima za mjerenje parametara iz okruženja.

Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Novi grad na Jadranu Luštica Bay posjetiocima i gostima ponudiće ovog ljeta čak tri uređena kupališta, a već od sjutra vrata će otvoriti plaža Almara by Luštica Bay na Oblatnom.

Dok u Budvi plaže zjape prazne u Španiji prenatrpane

Vlasti u Španiji, kako bi se spriječilo širenje virusa kovid-19, naredile su zatvaranje desetina plaža zbog ogromnih gužvi koje su se na njima stvorile tokom vikenda.

Četiri godine od nestanka Nemanje Medina

Povodom četiri godine od nestanka Nemanje Medina, porodica Medin je izadala saopštenje koje prenosimo u cjelosti:

U cijeloj CG zatvaranje vrtića, ugostiteljski objekti samo do ponoći

Nacionalno koordinaciono tijelo: Odlučeno je da se zbog visokog epidemiološkog rizika prekida vaspitno-obrazovni rad u javnim i privatnim ustanovama koje obavljaju predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Page 1 of 447

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja