Print this page

Britanci rado viđeni gosti

Britanci rado viđeni gosti

Na juče otvorenom Međunarodnom sajmu turizma u Londonu predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera promovišu turistički proizvod koji je posljednjih par godina svojom inovativnošću privukao pažnju kako renomiranih touroperatora, tako i mnogobrojnih turista. 

Prema informacijama Britanskog touroperatora Saga Holidays, hotel Palas je na osnovu visokog kvaliteta usluge uvršten u top 10 Evropskih hotela, zauzimajući visoku četvrtu poziciju.

 

"Kuriozitet ove prestižne liste hotela stoji u činjenici da se rejting postiže na osnovu anketiranja gostiju koji borave u datom hotelu i ocjenjuju sve komponente hotelske ponude. Zadovoljstvo gostiju u glavnim ocjenjivanim segmentima hotelske ponude hotela Palas je na izuzetno visokom nivou. Tako su lokacija, smještaj i ukupni ugođaj na odmoru imali 99 odsto zadovoljnih turista, dok je ishrana u hotelu ocijenjena sa 97 odsto zadovoljstva gostiju. Protekle turističke sezone gosti sa tržišta Velike Britanije su posredstvom Saga Holidays- a, touroperatora sa 65 godina dugom tradicijom organizovanja putovanja, u velikom broju boravili u Palasu i ostvarili preko 5.000 noćenja" navode iz Hotelske grupe. 

 

Ovakvo rangiranje hotela Palas utoliko je značajnije ukoliko se uzme u obzir činjenica da je Saga Holidays na ovogodišnjoj Britanskoj dodjeli turističkih nagrada proglašena najboljim touroperatorom u Velikoj Britaniji, gdje je osvojila 10 zlatnih medalja.

 

Prvog dana Sajma potpisan je i ugovor o saradnji za sezonu 2014., kojim je osim hotela Palas, obuhvaćen i dio kapaciteta Slovenske plaže.

 

Tržište Velike Britanije je izuzetno interesantno za Crnu Goru kao receptivnu destinaciju, a Hotelska grupa Budvanska rivijera je tokom prethodnog perioda uložila naročite napore u kreiranju imidža i brendiranju turističkog proizvoda koji bi bio zanimljiv za to tržište, i uopšte za tržište Zapadne Evrope.

PODIJELI