Print this page

“Cristal rivijeru” će završiti za godinu i po

Hotelska kompanije “ Eromix trade” saopštila je da je spremna da petrovački hotel “ Cristal rivijeru” završe u roku od 18 mjeseci, uvjereni da će imati podršku menadžmenta HG” Budvanska rivijera”.

“ Predstavlja nam zadovoljstvo da obavijestimo javnost da smo konačno blizu dogovora oko nastavka izgradnje eksluzivnog hotela “Cristal Rivijera” u Petrovcu koji bi trebalo da se završi tokom narednih 18 mjeseci. Uz pomoć renomiranog i uglednog partnera obezbijeđeni su uslovi da se privede kraju izgradnja hotela koji će biti jedan od najznačajnijih turističkih objekata na crnogorskom primorju, i što je najvažnije, stvoriti uslove za otvaranje 350 stalnih radnih mjesta. Kompleks će biti kategorisan sa 5*, a menadžment će voditi renomirana svjetska hotelska kompanija.
Ovakav razvoj događaja ne bi bio moguć bez ozbiljnog i partnerskog pristupa menadžmenta HG “Budvanska Rivijera”, koji je pokazao izuzetnu zainteresovanost za nalaženje rješenja koje će voditi završetku projekta. Poslije par izazovnih godina obilježenih pandemijom korona virusa, uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama privesti kraju dogovore i krenuti u završetak ovog zahtjevnog projekta”, saopštili su iz “ Euromix trade”.

PODIJELI