Print this page

Hotel Palas u Petrovcu blistao punim sjajem tokom novogodišnjih praznika – novogodišnji program opravdao epitet najatraktivnijeg

Interesovanje za boravak u hotelu Palas tokom novogodišnjih praznika i ove godine je bilo tradicionalno veliko. U pretprazničnoj decembarskoj atmosferi, kada je već bilo nemoguće doći do ulaznice za novogodišnje slavlje, hotel Palas je riječima vrhunskog profesionalca okarakterisan kao “najozbiljnija priča” za doček Nove godine u Crnoj Gori i regionu.

Bio je to predosjećaj da predstoje “dobre noći” i upravo je završna noć, kada su nastupili Severina i Dejan Petrović Big Bend u društvu preko 500 gostiju, dokazala da su sve tri večeri u Palasu bile nezaboravne, opuštene, vesele a atmosfera nadasve prijatna i “domaćinska” kako su gosti već i navikli.

Izvanredni nastupi Aca Pejovića, Tijane Dapčević, Nine Badrić, Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, Severine i Hua Hua Benda uz voditeljsku podršku Nine Radulović pokazali su da je odabir izvođača i ovog puta bio odličan što je potvrdila i izuzetno raspoložena publika - pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati.

Kada se sumiraju svi utisci, može se zaključiti da je “Palas” je ponovo bio epicentar nezaboravnog provoda, jedinstvene atmosfere, praznične idile i vrhunske gastronomske ponude. Meni sastavljen od najfinijih ukusa lokalne kuhinje, na pravi način je zaokružio kompletan utisak, a Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas još jednom potvrdili primat u organizaciji novogodišnjeg programa na ovim prostorima.

 

Foto: Miloš Ćetković

 

PODIJELI