MonteVera dizajn donirala namještaj Tivatskom domu zdravlja

Kompanija MonteVera Dizajn, partner na projektu Porto Montenegro, donirala je prošle sedmice novi namještaj tivatskom Domu zdravlja. Kako ova institucija nije imala sredstva da dovrši renoviranjelaboratorije za mikrobiologiju i dječju ambulantu, kompanija MonteVera je donirala stolove, ormare, police, kao i kuhinjske elemente.

Spisak potrebnih elemenata predložila je direktorka Doma zdravlja, dr. sci Snežana Matijević, koja je prilikom uručivanja donacije izjavila: U ime JZU Dom zdravlja Tivat najljepše zahvaljujemo na ovoj vrijednoj i za nas jako značajnoj donaciji. Naime, donacija se odnosila na dio namještaja koji je bio neophodan za rad Mikrobiološke laboratorije i Dječjeg dispanzera, a koje mi na žalost iz svojih sredstava nismo mogli obezbijediti. Ova donacija će nam pomoći da ubuduće imamo bolje i kvalitetnije uslove za rad, na zadovoljstvo zaposlenih i svih naših pacijenata.

 

MonteVera Dizajn je kompanija koja pruža usluge dizajna enterijera i idejnih rješenja paketa namještaja za luksuzne rezidencije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti