Prodata polovina apartmana na Zavali

Polovina, od ukupno 202 luksuzna apartmana u rezidencijalnom kompleksu „Dukljanski vrtovi“ dobila je vlasnike, a prvo useljenje očekuje se početkom jula, do kada će biti završena prva faza ovog investicionog poduhvata vrijednog desetine miliona eura.

I dok se na gradilištu trenutno nalazi više od 300 radnika, investitori, kompanija “Montenera“ i “AMIA”, najavljuju da će cijeli kompleks od 36 vila, biti završen do kraja godine.

„Trenutno na našem gradilištu u Dukljanskim vrtovima radi preko 300 radnika i radi se na završetku dvije faze. Prva faza, odnosno 15 vila biće završene u junu ove godine, kada planiramo da predamo ključeve kupcima. To su vile koje su već i prodate. Ostatak kompleksa planiramo da završimo i da uselimo do kraja 2014. godine“, navela je portparol kompanije Milena Spahić.

 

Uz naglasak da su cijene ostale nepromijenjene, to jest od šest do osam hiljada eura po kvadratu, Spahićeva, je istakla da je interesovanje za kupovinu izuzetno veliko.

„Imamo interesovanja sa novih tržišta, kao i sa starih, iz Rusije, Evrope, zapadne Amerike, Ujedinjenih Emirata. Cijene su ostale nepromijenjene“, navela je ona i dodala da je u toku procedura oko realizacije ideje gradnje „butik“ hotel u „Dukljanskim vrtovima“.

 

Inače, osim gradnje na Zavali, investitori su svoju mehanizaciju angažovali i na gradnji apartmanskog kompleksa “Dom 21“ na mjestu nekadašnjeg supermarketa Roda, na stotinjak metara od Starog grada.

„To je naš novi reprezentativni objekat. Radi se o poslovnim apartmanima, tri podzemne etaže, riječ je o objektu površine više od 10. 000 kvadrata, na čijoj relizaciji užurbano radimo. Možemo se pohvaliti da do kraja građevinske sezone planiramo da završimo sve grube radove na tom objektu“, istakla je Spahić.

 

Radovi na kompleksu se izvode pod rukovodstvom svjetski poznate kompanije Turner Constructions, dok je u projekat uključena i vodeća sprska kompanija ProjMetal.

Od ukupno 202, prodato je više od polovine. Otvoren je i show-room, pokazni apartman urađen po projektima poznatih arhitekta, gdje će svi kupci moći da izaberu na koji način žele da opreme svoje apartmane.

VEZAN TEKST: Kako izgleda pokazni apartman Dukljanskih Vrtova na Zavali

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti