Branimir Gvozdenović u Budvi

 

Branimir Gvozdenović u Budvi

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović sa državnim sekretarom Predragom Jelušićem posjetio je Budvu. Sastanku, koji je održan u prostorijama Turističke organizacije Budve, prisustvovali su: predsjednik opštine Budva Lazar Rađenović, direktor Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović kao i direktor agencije za marketing komunikacije “AMC Communication” Velibor Zolak.

Tokom sastanka ministar je upoznat sa projektom građenja “Arhitekture brenda Budva”. Projekat je ocijenjen kao strateski važan za dalji razvoj turizma u Budvi.

 

Strateški ciljevi razvoja brenda Budve su: produžetak sezone, rast turističke potrošnje, povećanje kvaliteta usluga, povećanje prepoznatljivosti na turističkom tržištu, podizanje vrijednosti brenda, osnaživanje odnosa i saradnje sa partnerima i svim sudionicama u turističkoj ponudi Budve u cilju odgovornog i kvalitetnog zadovoljavanja potreba posjetilaca.

 

Nakon prezentacije projekta predsjednik i ministar su razgovarali na temu daljeg infrastrukturnog unapređenja Budve, kao i o realizaciji i podršci ministarstva u svim aktivnostima koje bi uticale na produženje pred i post sezone. Govorilo se i o valorizaciji svih turističkih potencijala u zaleđu Budve.

 

slika01.jpg

 

 

Vezani članci: Projekat: Budva brend sam za sebe

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti