Print this page

Śeti se - društvena igra kao poklon suvenir iz Crne Gore

Ovih dana smo imali priliku da se igramo sa izuzetno kreativnim suvenirom koji je došao iz studija Fleka iz Podgorice.

cover_fin.png

Društvena igra "Śeti se" je nastala iz želje da se zajedno podsjetimo onoga što je važno. Crna Gora je prepuna vrijednosti koje su izdržale test vremena zahvaljujući svojim suštinskim kvalitetima, a naša želja je da znanje i veliko iskustvo koje imamo iskoristimo da pomenute vrijednosti istaknemo i ukažemo ljudima da one imaju mjesto u savremenom društvu - kažu nam iz Fleke.

slika-post-4.png

slika-post-2.png

Na 27 kartica se nalaze ilustrovani pojmovi koji su dio života, kulture i tradicije Crne Gore. Upotreba naša dva pisma i predstavljeni pojmovi jasno ukazuju na ono što je posebnost zemlje u kojoj živimo, a to je bogatstvo različitosti koje nas spaja. Društvena igra memorije "Śeti se" je namijenjena svima onima koji tek otkrivaju Crnu Goru ili se iznova vraćaju njenim ljepotama. Takođe, njen cilj je i da okupi porodicu i prijatelje, da zabavi i nauči i da traje u domovima ljudi generacijama. Njen potencijal je veliki jer može biti poseban i drugačiji suvenir koji oslikava sve ono što želimo da se pamti iz Crne Gore.

slika-post-1.png

Igra se može naručiti online putem platforme sjetise.fleka.me i platiti pouzećem, a uskoro će biti dostupna u odabranim maloprodajnim objektima. Veliko bravo za kreativnost.

some-slika.jpg

PODIJELI