Print this page

Poklon za zaljubljenike u zvijezde

Jeste li ikad sanjarili o velikim stvarima? Možda u kosmičkim razinama?

Vjerovatno ste kao djeca uživali u u zvjezdanom nebu i maštarili da ste među njima.

Iako je put u svemir i dalje nemoguć, postoji izuzetan poklon koji prikazuje ljepotu našeg solarnog sistema. Za sve zaljubljenike i mlade umove koji upravo uče o njemu.

Solar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskX

Deskspace je predivno dizajniran od poludragog kamenja koji ne izgledaju samo elegantni, već su i precizno napravljeni od materijala koji se povezuju sa planetom sunčevog sistema koju predstavljaju. Svaki poludragi kamen je pažljivo biran, a onda obrađivan dok se ne dobije savršen oblik.

Solar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskXSolar System Desk Accessory DeskSpace by DeskX
Ovo je sofisticirani poklon za svakoga sa radoznatim umom, koji je nekad bio to dete koje dovodi u pitanje univerzum. ako želite da se izdvojite iz gomile i da imate nešto što je malo drugačije deskspace je odličan pribor za vaš sto.

Više o proizvodu možete pogledati na njihovom sajtu: https://deskx.co

 

PODIJELI

Tagged under

Media