Nagrada za budvanske vaterpoliste

Predsjednik Opštine Budva, Lazar Rađenović, primio je danas vaterpoliste juniorske reprezentacije Crne Gore, koji su osvojili zlatnu medalju, na nedavno održanom Evropskom prvenstvu na Malti. Prijemu kod predsjednika budvanske opštine prisustvovalo je pet reprezentativaca, članova VK "Budvanska rivijera" (Miloš Konatar - kapiten, Marko Konatar, Petar Ćetković, Bogdan Djurdjić i Blažo Martinović) i direktor VK "Budvanska rivijera" Srećko Uskoković, koji je ujedno i pomoćnik selektora seniorske državne reprezentacije.

Uskoković se u ime kluba, zahvalio predsjedniku Rađenoviću na nesebičnom višegodišnjem ulaganju u sport i omladinu, što je pokazalo posebne rezultate od otvaranja bazena, krajem 2006. godine i najavio još mnogobrojne medalje koje će uslijediti i u mlađim kategorijama, gdje VK "Budvanska rivijera", već ima respektan broj reprezentativaca.

 

Lazar Radjenović, predsjednik Opštine Budva naglasio je da njegova funkcija treba da predstavlja sve građane Budve, koji su, kako smatra, sada izuzetno ponosni na uspjeh ovih mladića, jer Budva i jeste grad mladih i grad sporta. Uspjeh omladinske vaterpolo selekcije Crne Gore govori o tome da postoji velika perspektiva ovog sporta, koji se najčće i povezuje sa morem i primorjem.

  

"Pred vama je blistava karijera i ja želim da vam dalji rad i uspjesi koji će uslijediti otvore nove šanse i perspektive koje sport sigurno pruža" - istakao je Rađenović.

 

Opština Budva je nagradila petoricu juniorskih vaterpolo reprezentativaca iz svog grada novčanim iznosom od po 500 eura.

 

Vezane vijesti: http://primorskenovine.me/index.php/fitness-sport-zdravlje/item/436-budva-primorac-jadran-u-jadranskoj-ligi

 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti