Predstavnici Opštine Budva u posjeti Novom Sadu

Povodom obilježavanja Dana Grada Novog Sada, 01.februara, u Novom Sadu boravila je delegacija Opštine Budva, na čelu sa predsjednikom Opštine, Markom Carevićem.


Pored predsjednika Carevića, delegaciju Opštine Budva čine menadžer Opštine, Milo Božović, predsjednik Skupštine opštine, Krsto Radović, sekretar Sekretarijata za investicije, Božo Vavić i odbornik Skupštine opšine, Mišo Pejović.


Delegacija Opštine Budve je zajedno sa delegacijama izdrugih gradova i opština iz regiona prisutvovala svečanomobilježavanju proslave Dana Grada, u Gradskoj kući koju suupriličili Gradonačelnik Grada Novog Sada, Miloš Vučevic ipredsjednik Skupštine Grada Novog Sada, Zdravko Jelušić.


Sa zadovoljstom ističemo da je svečanosti prisustvao velikibroj prijateljskih gradova i opština, među kojima je idelegacija Opštine Budva, kao jednog od najstarijeg gradapobratima Novog Sada.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti