Obuka na računaru za nezaposlene žene

Obuka na računaru za nezaposlene žene

 

Sekretarijat za lokalnu samoupravu raspisao je juče javni poziv za prijavu za besplatno pohađanje osnove obuke na računaru u programu Word, Excell, Internet i e-mail za nezaposlene žene sa prebivalištem u Budvi i koje se nalaze u evidenciji Zavoda zapošljavanja Crne Gore u Budvi.

Organizator projekta je Opština Budva, dok je koorganizator Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, Odjeljenje za poslove rodne ravnopravnosti, UNWOMAN, Zavod za zapošljavanje Crne Gore – filijala Bar i kancelarija u Budvi, SMŠ „Danilo Kiš“ i RTV Budva.

 

Projekat finansira UNWOMAN. U Crnoj Gori projektom je predviđena obuka 20 nezaposlenih žena na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, u Budvi.

Prednost imaju nezaposlene žene koje se nalaze duže na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, kancelarija u Budvi.

Obuka će se odvijati u dvije grupe od po deset polaznica u periodu od 14. oktobra do 8. novembra. Polaznice na kraju obuke dobijaju diplomu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti