Otvoren Sajam nautike

Sajamska sezona na budvanskom Jadranskom sjamu, nastavljena je juče svečanim otvaranjem 37. SAJMA NAUTIKE, OPREME ZA SPORT, KAMPING I REKREACIJU – NAUTIC SHOW.

"Jadranski sajam u Budvi, u ovoj šestoj deceniji postojanja, nastavlja sa tradicionalnim sajamskim manifestacijama, punim zamahom i popunjenim kapacitetima.Već smo navikli da nas popularni Nautic Show uvodi u novu turističku sezonu, za koju ne sumnjamo da će biti još jedna u nizu uspješnih, baš kao i ova naša međunarodna sajamska manifestacija. na sajmu se predstavlja 17 izlagača iz zemlje i inostranstva", kazaoa je direktor Jadranskog sajma dr Rajko Bujković.
Izlagači predstavljaju plovila i ostali program, najpoznatijih svjetskih proizvođača.


"U kategoriji plovila,pod krovom Jadranskog sajma izloženi će biti noviproizvodi Bejlajnera (Bayliner), Smartlajnera (Smartliner), Si Reja (Sea Raz), Italboatsa, Ranijerija. Tu su i gumeni čamci Zodijaka, Merkjurija, Hajfilda (Highfield), Yamahe, Sila (Seal). Neki od brendova će se prvi put naći u izlagačkom program Sajma nautike, kao što je poznati brend Atlantik Marin (Atlantic Marine)” - kazao je Bujković.

Posjetioci, nautičari i ljubitelji nautike i sportova na vodi, moći će da se upoznaju sa izuzetno bogatom ponudom vanbrodskih motora, džetskija, kao i kajaka, kanua i opreme za sportove na vodi. Direktor Sajma sa zadovoljstvom je istakao da će i na ovogodišnjoj manifestaciji dominirati zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova u ovoj oblasti, a pored pomenutih tu su i proizvodi Honde, Suyukija, Jamahe, Selve , Tohacua.

“Raduje i interes inostranih renomiranih proizvođača da se direktno predstave narastajućem crnogorskom tržištu. U ovom kontekstu, pomenuo bih značajno učešće austrijske firme Đžetflout “Jetfloat International”, koja će predstaviti proizvod za koji postoji velika tražnja u regionu, a to su plutajući pontoni, izdvojio je Bujković, i izrazio očekivanje da aktuelni sajam posjete svi zainteresovani kupci nautičke opreme i plovila, ali i oni koji žele uzbudljivi susret sa tehnologijama i materijalima koji doživljavaju brz razvoj.

“Nautic Show i njegovi moderno dizajnirani eksponati predstavljaju i vizuelni događaj za one koji budu iskoristili ovih pet sajamskih dana za posjetu” – rekao je direktor Bujković i poželio izlagačima puno komercijalnog uspjeha, a posjetiocima ugodne trenutke na Jadranskom sajmu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti