Solila kros 2019

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom već drugu godinu zaredom, u Rezervatu prirode „Solila“, organizuje „SOLILA KROS 2019“ na kojem će učestvovati oko 80 učenika svih razreda osnovne škole „Branko Brinić“ iz Radovića. Kros će se održati 19.04.2019. godine sa početkom u 8:00 časova.


Djeca će se takmičiti u četiri kategorije, a pobjednicima i ostalim učesnicima će na kraju takmičenja, od strane Javnog preduzeća za upravljanje morksim dobrom, biti uručene medalje, diplome, zahvalnice i ostali prikladni pokloni.
Nakon krosa i dodjele nagrada , program će biti nastavljen radionicama u okviru kojih će djeca praviti životinje origami tehnikom, posmatrati i brojati ptice, istraživati biljni i životinjski svijet Solila i upoznati se sa kulturnom baštinom ovog područja. Organizovanje ovakvog događaja ima za cilj bolje upoznavanje sa posebnim rezervatom i njegovim vrijednostima, kao i promociju samog rezervata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti