Odigran 8. golf turnir Porto Montenegro Challenge u Beogradu

Tokom vikenda odigran je osmi golf turnir Porto Montenegro Challenge na terenu Golf kluba Beograd. Preko 50 golfera, podijeljenih na osnovu igračkog HCP-a u tri kategorije (A, B i C), otvorili su sezonu jakih golferskih turnira.
Najbolji među golferima, u muškoj kategoriji je Aleksandar Stojiljković, a ukupna pobjednica u ženskoj kategoriji je Danica Stevanović.


Golferi Beograda su tradicionalno klijenti i gosti marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu, i nama je zadovoljstvo da budemo sponzor jednog od najpoželjnijih turnira Golf kluba Beograd. Ovo je, osim sportskog, i lifestyle događaj, odnosno, odličan povod za susret sa beogradskim partnerima i prijateljima, ističe PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Beogradskim klijentima predstavljen je ekskluzivni ljetnji kalendar događaja, ali i novi sadržaj u Areni Porto Montenegra – staza za duge i kratke udarce, kao i Porto Montenegro demo čas koji je zakazan za 1. maj.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti