Print this page

Zbunjuju se vozači: Nema putokaznih tabli na glavnoj raskrsnici na bulevaru

Opština Budva pokrenula je postupak hitne nabavke na zahtjev Sekretarijata za komunalno stambene poslove za izradu projekta putokoznih tabli na raskrsnici ulica Jadranski put, 22. novembar i Topliški put.

Kao razlog pokretanja hitnog postupka, u obrazloženju je navedeno da je komandir Centra bezbjednosti Budva Slobodan Kovačević dopisom upoznao resorni sekretarijat prilikom obilaska terena, obavljajući redovne poslove i zadatke, uočio da na određenim mjestima nedostaje putna infrastruktura, koja u znatnoj mjeri otežava redovno funkcionisanja saobraćaja i pješaka.


"Nedostajanje tabli putokaza na jadranskom putu - bulevaru, na glavnim semaforima zbunjuje vozače , naročito one koji su u tranzitu, pa vozači nerijetko vrše prestrojavanja vozila ulaskom u samu raskrsnicu, ugorožavajući sebe i ostale učensike u saobraćaju i ometajući normalan tok saobraćaja", navodi se u obrazloženju.


Zato je zatraženo od Sekretarijata za komunalno stambene poslove hitno otklanjanje infrastrukturnih nedostataka i usklađivanje veritikalne i horizontalne signalizacije.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI