Sveti Stefan: Grade uprkos zabrani, turisti ogorčeni

Buka i zvuka mašina odjekuju naseljem Sveti Stefan.

Mještani vlasnici kuća, prijavili su Komunalnoj policiji i inspekciji da se izvode radovi, ali i buku iz nedovršene stambene zgrade na krivini u naselju.

Turisti koji su smješteni u okolnim vilama žale se na buku i zvuk mašina, kao i na veliku prašinu. Riječ je o kući koja je na samoj oštroj krivini, koja i dalje predstavlja jednu od crnih saobraćajnih tačaka u ovom naselju.

Nerijetko na ovoj lokaciji dolazi do saobraćajnih nezgoda, pa iako je na insistiranje mještana Opština postavila ogledala, radi boljeg pregleda za vozače, ipak i dalje se dešavaju nezgode, zbog čega je potrebno što prije, kako kažu mještani riješiti problem, eventualno postvaljenjem usporivača brzine

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti