Print this page

Akcija za Admira i u Cadmus Cineplexu!

Admira Skenderija poznajete. On je naš sugrađanin, školovan, harizmatičan, nasmijan mladić koji se godinama bori sa teškom bolešću zbog koje je u invalidskim kolicima. Admir je član udruženja “Puževa kućica” i “Udruženje paraplegičara” u Budvi i osoba koja osvaja entuzijazmom i željom da Budvu prilagodi svima koji se bore sa sličnim životnim okolnostima.


Dvadesettrogodišnji mladić inspiracija je da se najteži životni problem mogu nositi sa osmjehom i neprikosnovenim smislom za humor.

TQ Plaza Budva u saradnji sa Admirom 30.09. organizuje humanitarnu akciju u koju se uključio i Cadmus Cineplex. Akcija ima za cilj sakupljanje preostalog dijela sredstava potrebnih za kupovinu točkova za Admirova invalidska kolica.


Dio zarade od prodatih koncesija za sve projekcije koje počinju poslije 17:00h biće opredijeljen za Admira, a u bioskopu će takodje biti pozicionirana i kutija za donacije. Nakon filma moći ćete da uživate u nezaboravnoj humanitarnoj žurci koju organizuju TQ Plaza Budva i JACK LUPINO bend. Bioskop Cadmus Cineplex će po završetku večeri Admira dodatno uveseliti i donacijom firme.
Akciji se pridružio predsjednik Opštine Budve, gdin Carević, koji će septembarsku platu donirati Admiru.

Admir je prijatelj, komšija, zato je vaše prisustvo i aktivacija od presudnog značaja.

Ponedjeljak, 30.09. od 17:00, čekamo vas u bioskopu.
Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje.
Za točkove sreće.

 

PODIJELI