Za ogradu na bulevaru 11 hiljada eura

Opština je raspisala tender za nabavku žičanih panel ograde namjenjene za glavni gradski bulevar, za šta je opredijelila 11 hiljada eura. Primorske novine nedavno su pisale da na pojedinim mjestima na bulevaru je ograda ljetos polomljena, zbog čega su nesavjesni pješaci pretrčavali kolovozne trake, mimo pješačkog prelaza, rizikujući svoj život.

Osim što će zamijeniti na pojedinim mjestima polomljenu ogradu, Opština namjerava da metalnu ogradu postavi i na preostalom dijelu bulevara.

 

VEZANO: Zaštitna ograda na bulevaru probijena - pješaci pretrčavaju

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti