Dan otvorenih vrata

U susret Danu unutrašnjih poslova, Budvanski Centar bezbjednosti organizovao je na trgu ispred zgrade Opštine Budva Dan otvorenih vrata.

Učenici budvanskih osnovnih škola imali su priliku da se neposredno upozna sa aktivnostima i opremom koju službenici policije koriste u svom radu i da u kontaktu sa policijskim službenicima čuju sve informacije koje su ih interesovale.
Prezentovana je oprema i naoružanje Specijalne antiteroristicke jedinice, Posebne jedinice, saobracajne policije...

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti