Opština uređuje igralište u Adoku - odvojila 29.000 eura

Opština Budva namjrava da uredi i igralište u naselju Adok za šta je opredijelila 29.000 eura. Ovim se nastavlja uređenje postojećih i izgradnja novih igrališta i otvorenih teretana, za šta je do sada utrošeno više od 100 hiljada eura.

Lokalna uprava objavila je juče javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izvođenja radova na modernizaciji postojećeg igrališta u naselju Adok. Projekat modernacije obuhvata građevinske radove, radove na pejzažnom uređenju igrališta, opremu i sprave za dječje igrališta.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti