Opštini Budva zahvalnica za učešće u Najbolje iz Crne Gore

U organizaciji NVO “Civilni centar CG” od 18. do 20. oktobra 2019 godine, u Delta City-u u Podgorici, održana je manifestacija ,,Najbolje iz Crne Gore”.

Sekretarijat za privredu Opštine Budva podržao je zainteresovane poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Budva, pod sloganom “Najbolje iz Budve” koji su prezentovali autentične proizvode sa ovih prostora kao što su vina, maslinovo ulje, proizvodi od meda, ljekovito bilje, kozmetičke preparate od domaće sirovine, rukotvorine i druge domaće proizvode, sve tipično za budvansko područje.

Manifestaciji su prisustvovale v.d. sekretarka Sekretarijata za privredu Slavica Maslovar i savjetnica u Sektoru za poljoprivredu, mr Marija Kaluđerović koje su tom prilikom, u ime Opštine Budva, primile Zahvalnicu za podršku i učešće na sajmu.

Sekretarijat za privredu Opštine Budva planira i u narednom periodu da aktivno uzme učešća na manifestacijama kojima se podstiče promocija, unapređenje i plasiranje poljoprivrednih proizvoda sa teritorije opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti