Print this page

Opštini Budva zahvalnica za učešće u Najbolje iz Crne Gore

U organizaciji NVO “Civilni centar CG” od 18. do 20. oktobra 2019 godine, u Delta City-u u Podgorici, održana je manifestacija ,,Najbolje iz Crne Gore”.

Sekretarijat za privredu Opštine Budva podržao je zainteresovane poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Budva, pod sloganom “Najbolje iz Budve” koji su prezentovali autentične proizvode sa ovih prostora kao što su vina, maslinovo ulje, proizvodi od meda, ljekovito bilje, kozmetičke preparate od domaće sirovine, rukotvorine i druge domaće proizvode, sve tipično za budvansko područje.

Manifestaciji su prisustvovale v.d. sekretarka Sekretarijata za privredu Slavica Maslovar i savjetnica u Sektoru za poljoprivredu, mr Marija Kaluđerović koje su tom prilikom, u ime Opštine Budva, primile Zahvalnicu za podršku i učešće na sajmu.

Sekretarijat za privredu Opštine Budva planira i u narednom periodu da aktivno uzme učešća na manifestacijama kojima se podstiče promocija, unapređenje i plasiranje poljoprivrednih proizvoda sa teritorije opštine Budva.

PODIJELI