TQ Plaza put a spell on you

Šoping centar TQ Plaza privodi kraju pripreme oko sjutrašnjeg događaja, koji će obradovati brojne posjetioce.

Organizator poručuje "vradžbina kaže da morate biti 31.10. od 19h (a bolje i ranije) na prizemlju TQ Centra".

Tokom cijelog dana u Centru će biti organizovan sajam jesenjih proizvoda gdje ćete moći da probate i trgujete domaće masline, sokove, džemove i da se pripremite za zimu na najukusniji mogući način.


Veče je rezervisano za crne popuste, DJ Spider Party, za izbor najbolje dječije halloween transformacije, i jednog strašnog nezvanog gosta :)

Trick or Treat pitanje je sada?!

P.s. Pazite kuda prolazite.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti