Turistička organizacija i dalje ćuti koliki su honorari Cece i Čole

Iako je još prilikom promocije novogodišnjeg programa ispred zidina Staroga prije 20 - taka dan obećano da će biti objavljeni ugovori sa muzičkim zvijezdama, Turistička organizacija na svome sajtu još nije objavila koliko iznose honorari angažovanih pjevača i DJ-eva.

Posebno interesovanje javnosti je za ključna muzička imena - nosioce ovogodišnjeg javnog dočeka pop pjevača Zdravka Čolića koji nastupa u novogodišnjoj noći i srpske folk pjevačice Svetlana Cece Ražnatović.

TO Budve izdvaja ukupno 300 hiljada eura, a Opština Budva 30 hiljada eura, ali se spekuliše da polovinu toga iznose će upravo iz Budve u svojim džepovima odnijeti Čola i Ceca. Naime, Čolić će pjevati za nevjerovatnih stotinu hiljada eura, a Ceca za "skromnih" 70 hiljada. Građani Budve očekuju, da barem ova gradska uprava, ako to nijesu deceniju i po činili njihovi prethodnici, kažu koliko zaista iznose honorari ne samo ključnih zvijezda, već i ostalih pjevača, grupa i DJ-eva koji nastupaju tokom petodnevnog programa.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti