Regionalni vodovod obezbijediće uredno funkcionisanje sistema

Javno preduzeće „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje” - Budva obezbijediće uredno funkcionisanje osnovne djelatnosti Regionalnog vodovoda kako bi se, kako navode, u kontinuitetu isporučivala zdravstveno ispravna voda za piće provjerenog kvaliteta opštinama na crnogorskom primorju i u potrebnim količinama, shodno zahtjevima lokalnih vodovoda.

"Javni interes koji se ogleda u snabdijevanju građana na crnogorskom primorju vodom za piće visokog i provjerenog kvaliteta je, uz brigu o zaposlenima, za Regionalni vodovod najvažniji prioriteti, pa smo u duhu naredbi i preporuka Vlade Crne Gore organizovali novi, prilagođen situaciji, proces rada sa ciljem očuvanja pogonske spremnosti i funkcionalnosti regionalnog vodovodnog sistema u sveukupnom tehničko-tehnološkom i organizacionom smislu".

Prilagođavanjem novonastalim okolnosima, funkcionisanje svih segmenata Regionalnog vodovoda, od laboratorije i kontrole kvaliteta vode, do službe zaštite i distribucije vode za piće, primjenjujući preporuke Vlade i uspostavljenih internih procedura za rad Regionalnog vodovoda u situaciji povećanog rizika širenja virusa COVID - 19, predstavljaju garant uspješne realizacije svih planiranih aktivnosti i kontinuiranog funkcionisanja regionalnog vodovodnog sistema, navedeno je u saopštenju.

"Želimo da istaknemo da će se sve prethodno planirane aktivnosti na održavanju, sa ciljem potpune pripreme sistema Regionalnog vodovoda za maksimalni režim rada tokom predstojeće ljetnje turističke sezone, u cjelosti sprovesti. Navedene mjere će trajati do stvaranja svih neophodnih uslova za uspostavljanje uobičajenog procesa rada Regionalnog vodovoda, u skladu sa preporukama Vlade Crne Gore i relevantnih nadležnih državnih organa i ustanova", zaključeno je u saopštenju.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti