Regionalni vodovod donirao 20.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti

​Regionalni vodovod je, shodno preporukama Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, donirao 20.000,00 eura za nabavku neophodne medicinske opreme, liječenje i pomoć građana Crne Gore u novonastaloj zdravstvenoj krizi izazvanoj globalnom pandemijom virusa COVID - 19.


“​Koristimo priliku da se pridružimo apelu: „OSTANI DOMA”, a u duhu obilježavanja Svjetskog dana voda upućujemo apel svim građanima pojedinačno: „UBRZAJ AKCIJU”, kako bi ličnim primjerom odgovornosti i solidarnosti prema drugim članovima naše zajednice doprinijeli borbi protiv globalne pandemije izazvane corona virusom.

Primjerima lične odgovornosti i poštovanja svih preporuka Vlade i Nacionalnog koordinacionog tima, treba da pomognemo zdravstvenim i drugim nadležnim institucijama Crne Gore, kako bi uticaj globalnog širenja corona virusa u Crnoj Gori sveli na kontrolisani minimum. Upravo danas 22.marta, kada je širom planete trebalo da se obilježi Svjetski dan voda pod sloganom „VODA I KLIMATSKE PROMJENE - UBRZAJ AKCIJU”, svima nama treba apsolutno da bude jasno koliko su svi globalni izazovi, ustvari izazovi i svih nas pojedinačno.”, saopšteno iz javnog preduzeća.


​Regionalni vodovod, kao i druga javna preduzeća koja se bave komunalnom djelatnošću, imaju dodatnu društvenu odgovornost, koje se ogleda u kontinuiranom funkcionisanju i pruzanju svih javnih usluga našim građanima i privredi. Regionalni vodovod je uveo poseban režim rada u ovoj situaciji, sa ciljem očuvanja zdravlja zaposlenih, ali i obezbjeđivanja vode za piće kontrolisanog kvaliteta građanima i privrednim subjektima na Crnogorskom primorju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti