Auto šlep Budva: Humanost na djelu

Firma Auto šlep Budva ustupila je svoje usluge kriznom štabu Budve, Domu zdravlja, policiji , vatrogascima... i time sa svoje strane pomogla gradu u vanrednoj situaciji.

Direktor Auto šlep Budva Marko Radonjić kazao je da u ovim teškim trenucima zbog epidemije koronavirusa odlučili smo pomoći koliko je to u našim mogućnostima.
“Ustupam svoje usluge na raspolaganje vozilima hitne medicinske pomoći, polocijskim vozilima, vatrogascima, kriznom štabu, civilnoj zaštitimedicinskom osoblju, ljekarima, medicinskim sestrama... i svim drugim službama koje sudjeluju u sprječavanju širenja epidemije”, kazao je Radonjić.


On navodi da usluga obuhvata prevoz vozila u kvaru ili oštećenoh, bez nadoknade, te da svi mogu pozvati na broj 069750000.
“ pozivam sve kolege iz drugih gradova da se priključe akciji.” , kazao je Radonjić.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti