Budva i dalje bez novozaraženih

Epidemija novog koronavirusa i dalje se u Budvi drži pod kontrolom. O tome svjedoče i najnoviji podaci Institua za javno zdravlje, gdje nema novih slučajeva zaraze u Budvi.

"Od jučerašnjeg presjeka pa do 08:30 časova, laboratorije Instituta su završile analizu još 36 uzoraka među kojima je otkriven jedan novi slučaj infekcije novim koronavirusom. Radi se o oboljelom iz Podgorice koji je kontakt prethodno poznatog slučaja", istakli su iz IJZ.

U saopštenju se dodaje da je u Crnoj Gori su od početka dešavanja, od #COVID19 oboljele 273 osobe.


Slučajevi po opštinama su:

Podgorica: 146

Tuzi: 36

Nikšić: 31

Bar: 21

Ulcinj: 10

Andrijevica: 7

Bijelo Polje: 6

Herceg Novi: 6

Budva: 4

Danilovgrad: 3

Tivat: 3

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti