Domaći med Radanovici - Podlovćenski med

Pčelarstvom su počeli da se bave iz čistog hobija i ljubavi prema pčelama. Kako je vrijeme odmicalo shvatili su da su se našli u ovom poslu i da je njihov mali hobi poprilično napredovao. Pčelarstvom se bave od 1995 godine, a onda je ovaj bračni par 2007 godine u Kotor iz Berana i donio par košnica koje su bile porodični poklon.


Trenutno imaju oko 40 društava. Pčelinjak im je seledeći. Tokom zime su u Radanovićima-Kotor, a dok traje paša-sele ih obroncima Lovćena gdje ostaju do kasno u jesen. Lovćen planina je bogata raznovrsnim biljkama tako da u ponudi imaju vise vrsta meda: pelin, vrijesak, drača i maginja u Radanovićima. Pored meda u ponudi imaju još i propolis, vosak, medenu rakiju, matice, rojeve. Njihovi proizvodi vec deceniju i jače su prisutni kako na našem tako i na stranom tržistu, pa su vremenom stigli i do Japana. U vijeku vestačke hrane mali slatki zdravi ukusi iz prirode treba da nas vrate u zagrljaj prirode iz koje smo se otrgli žureći za poslom i uspjehom.


Kontakt:
? FB - Domaći med - Radanovići
? +382 67 606 391
? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
? Radanovići bb , Kotor

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti