TQ Plaza: Zakupci poslovnih prostora oslobodjeni polovine zakupnine ovoga mjeseca

Zakupci poslovnih prostora u šoping centru TQ Plaza ovoga mjeseca, nakon što je centar otvoren stavljanjem van snage mjera od strane NKT za zarazne bolesti, platiće polovinu zakupnine.

Menadžment kompanije Tradeunique koja gazduje šoping centrom donio je ranije set mjera kako bi pomogao privrednicima.

Podsjećamo, menadžment je donio odluku da se svim zakupcima koji su zbog situacije onemogućeni da vrše svoje djelatnosti su bili oslobodjeni zakupnine, u proteklom periodu, dok je šoping centar bio zatvoren.

Takodje, u prvom mjesecu kada Centar počne da funkcioniše omogućeno je 50 odsto sniženja na zakup kako bi pomogli oporavljanje biznisa usljed novonastale krize.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti